måndag 16 mars 2015

Nya linor att testas


Nya linor från Cortland som skall testas

 
Några timmar vid sjön blev det nu på morgonen. Lilla Elgeco HIPs 9,3`#5-7 fick lite luft i ringarna tillsammans med RIO Scandi Short Versi T #5. en riktig liten pärla att kasta med. 13`och 12`fotarna fick även dom vara med en stund. 12 `med en flytande Climax lina på 10,75m/28gr kastar denna lilla 5-6 helt sagolikt.
 
Efter kastningen blev det en sväng in till MM för att tjöta en stund. LilleMicke plockade fram några nya linor från Cortland som han ville att jag skulle testa.
Kul när agenten tar fram linor som varuprov, detta är något vi som kastar mycket har diskuterat.
Nu har ju vi som kasttränar den möjligheten att prova av varandra. Det vore ju trevligt om butikerna kan erbjuda den möjligheten när det gäller i alla fall linor. Spön däremot är nog mer problematiskt att ha demoversioner av.
 
En tanke slog mig hur gör golf spelaren? Köper han klubbor utan att ha provat? Om någon vet så är jag nyfiken på hur man köper en klubba. Inte för att jag tänker börja med golf men likheten när det gäller flugspö är ju ganska nära.
 
Nu skall dessa Cortland linor läggas på rullar för att under några dagar testas. Börjar i morgon vid sjön om vädret håller i sig



 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar